Der findes tekniske sninger, ogfindes der værdifulde løsninger

Teknologier

Når en virksomhed ønsker at opgradere deres CRM til et nyt niveau, sker det ofte med en bestemt platform eller teknologi for øje. Men for os starter den helt essentielle CRM-snak et andet sted; nemlig med en snak om din virksomhed og jeres behov.

CRM er en verden fuld af mange spændende teknologiske løsninger. Men alle virksomheder er unikke, og derfor handler det på samme måde om at sammensætte den helt rigtige kombination af teknologiske muligheder, som matcher den enkelte virksomheds vision, ønsker og mål.

Hos Hybrid Professionals er vi specialister i CRM-løsninger på tværs af en lang række platforme. Vi har derfor indgående kendskaber til de mange tekniske muligheder, som de forskellige løsninger og platforme kan tilbyde, som vi også rådgiver vores kunder ud fra.

Vi har især rigtig god erfaring med disse teknologier.

Salesforce

Salesforce

Salesforce er din kundesuccesplatform, der er designet til at hjælpe dig med at sælge, servicere, markedsføre til dine kunder

læs mere
Microsoft Azure

Microsoft Azure

Azure-cloudplatformen består af mere end 200 produkter og cloudtjenester, der er udviklet til at hjælpe virksomheder med at bringe løsninger til live

læs mere
Salesforce Maps

Salesforce Maps

Salesforce Maps er et lokationsbaseret værktøj der forenkle livet for Field Force. Værktøjet giver sælgerne mulighed for at planlægge og optimere besøg hos kunderne

læs mere
Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365 Marketing giver en øget kundeoplevelse, så du kan organisere brugertilpassede kampagneforløb på tværs af alle kontaktpunkter og derved styrke forhold og optjene loyalitet.

læs mere
Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform

Power Platform er Microsoft low code værktøj målrettet organisationer som gerne vil dele forbinde, automatisere og dele data mellem systemer i organisationen.

læs mere
Dynamics 365 Customer Service

Dynamics 365 Customer Service

Dynamics 365 Customer Service gør det muligt for en organisation at tilbyde den bedste kundeservice til kunderne ved at øge tilfredsheden med serviceydelse.

læs mere
Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales

Gør dig i stand til at opbygge stærke relationer til dine kunder, foretage handlinger baseret på indsigt. Bevare overblikket over dine kunder, kontakter, styrer dit salg fra kundeemne til ordre.

læs mere
Adversus

Adversus

Adversus er et browserbaseret dialersystem for virksomheder og organisationer, der arbejder med telemarketing, fundrasing eller mødebooking

læs mere
Playable (tidligere Leadfamly)

Playable (tidligere Leadfamly)

Playable (tidligere Leadfamly) tilbyder en abonnementsbaseret marketing gamification platform, der gør det muligt for virksomheder i enhver branche at få, beholde og vokse flere kunder eller medlemmer

læs mere
Enreach (HeroBase)

Enreach (HeroBase)

HeroBase er et browserbaseret dialersystem for virksomheder og organisationer, der arbejder med telemarketing, fundrasing eller mødebooking. Det er et alternativ til Adversus.

læs mere
Geomatic

Geomatic

Geomatic tilbyder en service for at kunne gennemføre datavask af en organisations privatpersoner imod CPR-registret. Dette er en værdifuld service for velgørenhedsorganisationer, der sender mange breve ud, fordi det koster en hel del penge i porto hvis man sender post ud til fejlagtige eller gamle adresser.

læs mere
Microsoft Graph API

Microsoft Graph API

Microsoft Graph API er et REST API, der gør det muligt at integrere med Microsoft Azure Active Directory (ofte forkertet AAD). Dynamics 365 CRM bliver mere integreret med sikkerhedsgrupper i Office 365, hvilket gør at en integration mellem Dynamics 365 CRM og AAD kan blive endnu mere relevant fremover.

læs mere
SmartWeb

SmartWeb

SmartWeb er en dansk webshop-platform der blev startet i 2005 med målet at skabe Danmarks mest innovative og funktionelle webshop-platform. SmartWeb er en af Danmarks mest anvendte danske webshopsystemer med 6000 aktive webshops.

læs mere
BetterNow

BetterNow

BetterNow er en online social indsamlings platform for velgørende organisationer. De har udviklet en integration med OnlineFundraising, hvilket mange velgørende organisationer bruger. Hybrid Professionals integration sikrer at data fra begge platforme kommer ind i CRM-systemet.

læs mere
Golden Planet

Golden Planet

Golden Planet er en dansk virksomhed der tilbyder hosting af Webshopløsninger og hosting. Hybrid Professionals har udviklet en integration mellem Golden Planets Webshop-løsning og Dynamics 365.

læs mere
Gecko Event

Gecko Event

GECKO Event gør det legende let at administrere arrangementer. På hvert arrangement, kan du bl.a. styre tilmeldingsantal, tekster, hvilke felter der skal udfyldes – opsætte frameldingsmuligheder, evt. opkræve betaling og meget mere. Du kan linke direkte til et specifikt event, eller integrere event-lister, kalender og meget mere direkte i din hjemmeside.

læs mere
Lasso X

Lasso X

Lasso X hjælper dig med automatisk at holde data i dit CRM- eller dialersystem up to date. Samtidig tilbyder de salgs- og finansværktøjer, som hjælper dig med at finde nye kunder og vækste din forretning.

læs mere

Det handler ikke kun om værktøjet, men om de hænder, der bruger det

Anders Brattberg

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232