Der findes tekniske sninger, ogfindes der værdifulde løsninger

Teknologier

Når en virksomhed ønsker at opgradere deres CRM til et nyt niveau, sker det ofte med en bestemt platform eller teknologi for øje. Men for os starter den helt essentielle CRM-snak et andet sted; nemlig med en snak om din virksomhed og jeres behov.

CRM er en verden fuld af mange spændende teknologiske løsninger. Men alle virksomheder er unikke, og derfor handler det på samme måde om at sammensætte den helt rigtige kombination af teknologiske muligheder, som matcher den enkelte virksomheds vision, ønsker og mål.

Hos Hybrid Professionals er vi specialister i CRM-løsninger på tværs af en lang række platforme. Vi har derfor indgående kendskaber til de mange tekniske muligheder, som de forskellige løsninger og platforme kan tilbyde, som vi også rådgiver vores kunder ud fra.

Vi har især rigtig god erfaring med disse teknologier.

Salesforce

Salesforce

Salesforce er din kundesuccesplatform, der er designet til at hjælpe dig med at sælge, servicere, markedsføre til dine kunder

læs mere
Microsoft Azure

Microsoft Azure

Azure-cloudplatformen består af mere end 200 produkter og cloudtjenester, der er udviklet til at hjælpe virksomheder med at bringe løsninger til live

læs mere
Salesforce Maps

Salesforce Maps

Salesforce Maps er et lokationsbaseret værktøj der forenkle livet for Field Force. Værktøjet giver sælgerne mulighed for at planlægge og optimere besøg hos kunderne

læs mere
Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365 Marketing giver en øget kundeoplevelse, så du kan organisere brugertilpassede kampagneforløb på tværs af alle kontaktpunkter og derved styrke forhold og optjene loyalitet.

læs mere
Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform

Power Platform er Microsoft low code værktøj målrettet organisationer som gerne vil dele forbinde, automatisere og dele data mellem systemer i organisationen.

læs mere
Dynamics 365 Customer Service

Dynamics 365 Customer Service

Dynamics 365 Customer Service gør det muligt for en organisation at tilbyde den bedste kundeservice til kunderne ved at øge tilfredsheden med serviceydelse.

læs mere
Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales

Gør dig i stand til at opbygge stærke relationer til dine kunder, foretage handlinger baseret på indsigt. Bevare overblikket over dine kunder, kontakter, styrer dit salg fra kundeemne til ordre.

læs mere
Adversus

Adversus

Adversus er et browserbaseret dialersystem for virksomheder og organisationer, der arbejder med telemarketing, fundrasing eller mødebooking

læs mere
LeadFamly

LeadFamly

Leadfamly tilbyder en abonnementsbaseret marketing gamification platform, der gør det muligt for virksomheder i enhver branche at få, beholde og vokse flere kunder.

læs mere
HeroBase

HeroBase

HeroBase er et browserbaseret dialersystem for virksomheder og organisationer, der arbejder med telemarketing, fundrasing eller mødebooking. Det er et alternativ til Adversus.

læs mere
Lasso X

Lasso X

Lasso X hjælper dig med automatisk at holde data i dit CRM- eller dialersystem up to date. Samtidig tilbyder de salgs- og finansværktøjer, som hjælper dig med at finde nye kunder og vækste din forretning.

læs mere

Det handler ikke kun om værktøjet, men om de hænder, der bruger det

Få en uforpligtende snak

Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232