Enreach (tidligere HeroBase) er et browserbaseret dialersystem for virksomheder og organisationer, der arbejder med telemarketing, fundrasing eller mødebooking.

Hybrid Professionals har udviklet en Accelerator til Dynamics 365 som integrer Enreach med Dynamics 365.

Det er muligt at overføre både segment med flere ringeevner til Enreach, og for straksoverføring af enkeltvise evner. Straksoverføring kan med fordel bruges i kombination med et campaign automation platform som ClickDimensions. Dette sikrer, at phoners løbende kan få overført leads til outbound calls.

Integrationen understøtter dynamisk udtræk af data, og kundens slutbruger kan selv vælge hvilke tabeller og datafelter der ønskes overføret til dialersystemet.

Når et opkald lukkes i Enreach, overføres data om opkaldet automatisk til CRM og opkaldet registreres på kontaktpersonen i CRM.

Enreach til Dynamics 365 Acceleratoren har også integration til OnlineFundraising, som åbner op for muligheden for at modtage donationer,  oprette fast støtte og medlemskabstilmeldinger direkte fra Enreach. Løsningen fungerer desuden ogsp også med genhverning og opgraderinger.

Læs mere om Enreach på deres hjemmeside: https://enreach.com/en/campaigns

Inspiration

Eksempler på kundecases hvor denne teknologi indgå i løsningen

Anders Brattberg

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232