HeroBase er et browserbaseret dialersystem for virksomheder og organisationer, der arbejder med telemarketing, fundrasing eller mødebooking.

Hybrid Professionals har udviklet en Accelerator til Dynamics 365 som integrer HeroBase med Dynamics 365.

Det er muligt at overføre både segment med flere ringeevner til HeroBase, og for straksoverføring af enkeltvise evner. Straksoverføring kan med fordel bruges i kombination med et campaign automation verktøj som ClickDimensions. Dette sikrer at det phoners løbende kan få overført leads til outbound calls.

Integrationen understøtter dynamisk udtræk af data, og kundens slutbrugere kan selv vælge hvilke tabeller og felter der ønskes overføre data til dialersystemet.

Når et opkald lukkes i HeroBase, overføres data om opkaldet automatisk til CRM-løsningen, der information om udfald af opkaldet registreres.

HeroBase til Dynamics 365 Acceleratoren har også integration til OnlineFundraising, som muliggøre at modtage donationer,  oprette fast støtte og medlemskabstilmeldinger direkte fra HeroBase. Løsningen fungerer også med gængse fundraisingscenarier som genhverning og opgradering

Læs mere om HeroBase på deres hjemmeside: https://enreach.com/en/campaigns

Inspiration

Eksempler på kundecases hvor denne teknologi indgå i løsningen