Golden Planet webshop

Golden Planet har tilbudt webløsninger siden 1996 og Psykiatrifonden valgt at bruge deres webshop-løsning. Psykiatrifonden ønskede at få et overblik i CRM over virksomheder og personer der bestiller produkter på deres webshop.

Golden Planet understøtter udsendelse af webhooks når en ordre bliver lagt, en ordre ændrer status og oprettelse og opdateringer af produkter i webshop. De tilbyder samtidigt et REST-API der fuld information om en ordre, kunde og produkt kan hentes fra webshoppen.

Hybrid Professionals har udviklet en Accelerator til data-dreven integration med Golden Planets webshop. Acceleratoren er bygget på Azure Microservices med Hybrid Professionals velafprøvede integrationspakke. Integrationen persisterer beskeder i en service bus, der sikrer at der ikke er nogen beskeder der går tabt. Ved behandling af beskeder, hentes altid frisk data direkte fra Golden Planets REST API og der er implementeret styring for samtidigt behandling, hvilket sikrer at data der overføres altid er opdateret og undgår at der oprettes dubletter.

Acceleratoren modeller både virksomheds- og privatkøb i webshoppen. Virksomheder og personer matches, efter ønsker, med eksisterende data i CRM-systemet. Produkter, ordre og ordreliner oprettes automatisk i CRM kort tid efter oprettelse eller ændring i Golden Planets webshop.

Læs mere om Golden Planets Webshop-løsning på deres hjemmeside: https://www.goldenplanet.dk/

Inspiration

Eksempler på kundecases hvor denne teknologi indgå i løsningen

Relateret indsigt

Anders Brattberg

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232