Power Platform er Microsoft low code værktøj målrettet organisationer som gerne vil dele forbinde, automatisere og dele data mellem systemer i organisationen.

Microsoft power platform består af 5 platforme, som hver i sær har til formål at løse en konkoret behov

 • Power BI
  Microsoft BI værktøj til at visualiserer og præsenterer data data hurtigt og enkelt og viser hvordan ens forretning performer.
 • PowerApps
  Power Apps giver mulighed for, at almindelige forretningsbruger kan bygge apps med begrænset behov for kodning og dermed inden for en overskuelig tidsramme. Der findes en bred vifte af færdiglavede templates som man kan tage afsæt i og tilpasse så det understøtte ens egen behov – alt sammen uden behov for udviklere.
 • Power Automate
  Power Automate bruges til at automatisere manuelle processer, der optager unødvendig tid i ens hverdag. Med Power Automate er det også muligt at integerer systemer med hinanden og dele data automatisk mellem dem uden involvering af udviklere. Der findes en bred vifte af connectors man med fordel kan genbruge til at forbinde systemer med hinanden. Power Automate er Microsoft version af Robotic Process Automation.
 • Power Virtual Agents
  Byg nemt chatrobotter, der kan deltage i samtaler med dine kunder og medarbejdere – kodning er ikke nødvendig
 • Power Apps portals
  Power Apps gør det nu muligt for udviklere at skabe en ny type oplevelse: Eksternt rettede websteder, der gør det muligt for brugere uden for deres organisationer at logge på med en lang række forskellige identiteter, at oprette og få vist data i fra Dynamics 365 Sales . Disse funktioner giver en fornyet komplet oplevelse, så udviklere hurtigt kan oprette et websted og tilpasse det med sider, layout og indhold.

Inspiration

Eksempler på kundecases hvor denne teknologi indgå i løsningen

Relateret indsigt

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på
Email: psh@hybridpro.dk
Tlf: +45 71902527