Better Now indsamlingsplatform

BetterNow er en indsamlingsplatform, der f.eks. en velgørenhetsorganisation kan tillade at borgere opretter egne indsamlinger til sagen, f.eks. ved en fødselsdag eller som en mindedag.

Det der gør platformen særligt interessant for NGO’er, det er at de integrerer direkte med OnlineFundraisings betalingsgateway. Mange NGO’er har integration med OnlineFundraising i forvejen, hvilket så gør at donationerne på platformen overføres automatisk til CRM-systemet.

Dyrenes Beskyttelse ønskede at få overført hvem der oprettet en indsamling, få oprettet og abonneret på opdateringer omkring indsamlingerne og sikre at de donationer bliver tilknyttet korrekt kampagne i CRM-systemet. Udøver overførsel fra OnlineFundraising af Donationer, understøtter BetterNow konfiguration af webhooks ved oprettelse og opdateringer af indsamlinger og udstiller et Rest API til at hente nødvendigt data. Dette er en model som passer udmærket til Hybrid Professionals integrationspakke bygget på Azure Microservices.

Hybrid Professionals har bygget en accelerator, der sikrer at fundraisers og indsamlinger automatisk bliver oprettet i CRM, og at efterfølgende donationer fra OnlineFundraising tilknyttes korrekt indsamling og kampagne når de kommer ind i CRM-systemet.

Læs mere om BetterNow på deres hjemmeside: https://dk.betternow.org/

Inspiration

Eksempler på kundecases hvor denne teknologi indgå i løsningen

Anders Brattberg

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232