Kingswaysoft er en data og integrations værktøj  som benytter Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS). Med løsningen kan man benytte de mange forskellige ”Connector” der forbinde forskellige systemer med hinanden til at synkroniser data frem og tilbage.

Hybrid Professionals anbefaler Kingswaysoft til migrering af data fra legacy systemer til ny CRM-løsning på Dynamics 365 eller Salesforce cloud. Det er et meget kraftfuldt værktøj og kan fås til en fordelagtig pris.

Hybrid Professionals er Partner med Kingswaysoft, og har indgående og praktisk erfaring i brugen af værktøjet. Kunder der har SQL Server i forvejen, kan bruge Kingswayssoft med SSIS til schedulerede integrationer.

For kunder der ønsker få data automatisk overført fra CRM-løsningen over til et Datawarehouse, er Kingswaysoft en udmærket alternativ. Det understøtter ”change tracking” på tabellerne i CRM-løsningen, hvilket betyder at det kun er ændringer siden sidste indlæsning som hentes fra CRM-løsningen, hvilket er langt mere effektivt.

For datadrevne og mere komplekse integrationer anbefaler Hybrid Professionals kunder i at kigge på Microsoft Azure.

Inspiration

Eksempler på kundecases hvor denne teknologi indgå i løsningen

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på
Email: psh@hybridpro.dk
Tlf: +45 71902527