Gecko Event Logo

GECKO Event bruges af Psykiatrifonden til at styre tilmeldinger til events og kursus. Systemet understøtter både gratis-events og betalte events. Tilmeldinger kan gøres både af virksomheder og privatpersoner.

Det var behov for at få et overblik i deres CRM-system over de tilmeldte til events og kursus med formål at kunne sende kommunikation ud og tilbyde andre relevante events og kursus og få indsigt I om der er allerede engagerede støttemedlemmer der deltager.

Hybrid Professionals har udviklet en accelerator med data-dreven integration med Gecko Events. Acceleratoren er bygget på Azure Microsservices med Hybrid Professionals velafprøvede integrationspakke, der kombinerer webhook endpoints med service bus teknologi for at sikre en stabil og sikker integration.

Acceleratoren modellerer både virksomhed, ordrekontakt og deltagere, for at kunne dække ind scenarie der en ansat hos en virksomhed bestiller kursuspladser til flere deltagere. Acceleratoren kan nemt tilpasses til at understøtte ønskede krav til matchning af eksisterende virksomheder og personer i CRM-systemet.

Læs mere om Gecko Event på deres hjemmeside: https://www.geckoevent.dk/

Inspiration

Eksempler på kundecases hvor denne teknologi indgå i løsningen

Relateret indsigt

Anders Brattberg

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232