Salesforce

Salesforce er din kundesuccesplatform, der er designet til at hjælpe dig med at sælge, servicere, markedsføre, analysere og oprette forbindelse til dine kunder

Customer 360 – Salesforce samling af virksomheds applikationer

  • Sales Cloud : Med Sales Cloud er det let at finde information om eksisterende og potentielle kunder. Det betyder, at dine sælgere kan bruge mere til på salg og kundepleje – og mindre tid på administrative opgaver. Med udvikling og implementering af gode processer, så kan Salesforce være med til at effektivisere salgsarbejdet.
  • Service Cloud: Salesforce gør det let at levere en god og personlig kundeservice, uanset hvilken del af organisationen din kunde er i kontakt med — fra jeres supportteam til den kommunikation kunden har med jeres AI-chatbots.
  • Marketing Cloud: Salesforce gør det let at skræddersy dine budskaber og fremføre dem for dine målgrupper på det rigtige tidspunkt, gennem de rigtige kanaler. Det er med til at optimere dit arbejde med leadgenerering og giver dig gode muligheder for upselling.
  • Experience Cloud: Med Experience Cloud kan kunder og partnere opbygge digitale oplevelsesplatforme til at være vært for marketing- og virksomhedslokaliteter, partnerportaler, supportforummer, webapplikationer med mere.

Hybrid Professionals er Salesforce partner og har med succes rådgivet og implementeret Salesforce for mange  virksomheder og har flere certificerede medarbejder som har dyb teknisk indsigt i Salesforce platformen.

Inspiration

Eksempler på kundecases på Salesforce 

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på
Email: psh@hybridpro.dk
Tlf: +45 71902527