Salesforce

Salesforce er din kundesuccesplatform, der er designet til at hjælpe dig med at sælge, servicere,
markedsføre, analysere og oprette forbindelse til dine kunder.

Figur 2 – Salesforce samling af virksomheds applikationer

 

  • Marketing Cloud: Salesforce gør det let at skræddersy dine budskaber og fremføre dem for dine målgrupper på det rigtige tidspunkt, gennem de rigtige kanaler. Det er med til at optimere dit arbejde med leadgenerering og giver dig gode muligheder for upselling.
  • Sales Cloud : Med Sales Cloud er det let at finde information om eksisterende og potentielle kunder. Det betyder, at dine sælgere kan bruge mere til på salg og kundepleje – og mindre tid på administrative opgaver. Med udvikling og implementering af gode processer, så kan Salesforce være med til at effektivisere salgsarbejdet.
  • Service Cloud: Salesforce gør det let at levere en god og personlig kundeservice, uanset hvilken del af organisationen din kunde er i kontakt med — fra jeres supportteam til den kommunikation kunden har med jeres AI-chatbots.

Hybrid Professionals er Salesforce partner og har med succes rådgivet og implementeret Salesforce for mange  virksomheder og har flere certificerede medarbejder som har dyb teknisk indsigt i Salesforce platformen.

Få en unforpligtende snak

Du er også altid velkommen till att kontakte mig direkte på
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232