Dynamics 365 Sales gør det muligt for sælgere til skabe stærke relationer til deres kunder, udføre handlinger, der er baseret på indsigt, og afslutte aftaler hurtigere. Brug Dynamics 365 Sales til at holde styr på dine firmaer og kontakter, skabe salg ved at gøre kundeemner til ordrer og oprette salgsmateriale. Du kan også oprette marketinglister og kampagner og endda følge servicesager, der er knyttet til bestemte firmaer eller salgsmuligheder.

Med Sales kan din salgsorganisation automatisere salgsprocessen fra kundeemne til kontant, køre marketingkampagner, gennemtvinge bedste praksis, samarbejde med kunder og meget mere. Der findes følgende funktioner i Sales:

  • Pleje salg fra kundeemne til kontanter: Du kan opnå mere ensartede salgsinteraktioner ved at følge den salgsproces, som fører dig gennem hvert trin i at oprette et kundeemne til at afslutte salgsmuligheden og registrere salget.
  • Prognose af salg: Forudsig, hvor stor omsætning dit salgsteam vil generere inden for en bestemt tidsramme. Du kan spore de enkelte salgsresultater i forhold til kvoter ved proaktivt at identificere pipelinerisici og yde vejledning.
  • Gennemtving bedste praksis med strategiplaner: Du kan automatisere processer, der kan gentages, og definere organisationens bedste svar på hændelser, der påvirker salget. Det bedste svar, når en beslutningstager forlader en organisation, mens teamet arbejder på en handel med den pågældende beslutningstager.
  • Kør og registrer marketingkampagner: Promover din virksomhed, og øg salget med målrettede marketingkampagner. Registrer kunderespons og omkostninger for hver kampagne.

Inspiration

Eksempler på kundecases hvor denne teknologi indgå i løsningen

Relateret indsigt

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på
Email: psh@hybridpro.dk
Tlf: +45 71902527