Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er Microsofts cloudbaserede platform til virksomheder og udgår en række applikationer.

Hos Hybrid Professionals er vi eksperter i rådgivning og implementering af CRM på følgende Dynamics 365 applikationer:

  • Dynamics 365 Sales – Gør dig i stand til at opbygge stærke relationer til dine kunder, foretage handlinger baseret på indsigt. Bevare overblikket over dine kunder, kontakter, styrer dit salg fra kundeemne til ordre.
  • Dynamics 365 Marketing – Et marketing automations værktøj der hjælper med at kommunikere ud til leads og kunder på de platforme, som mails og social posts.
  • Dynamics 365 Customer Service – Giv den bedste kundeoplevelse til dine kunder. Bevar den gode kunderelation ved at fokusere på fremragende kundetilfredshed. Customer Service giver det overblik og værktøj, der hjælper dig med at administrere de tjenester, du leverer til kunderne.
  • Power Portal: Kunde selvbetjenings portal
  • Power BI: Intelligent rapportering for alle medarbejder på alle niveauer i virksomheden til at træffebeslutninger ved hjælp af opdateret analyse.

Med disse applikationer får en virksomhed et samlet system til marketing, salg, service og rapportering. Hybrid Professionals er registeret Microsoft partner og har med succes rådgivet og implementeret Dynamics 365 for mange virksomheder. Vi har dyb indsigt i teknologien bag Microsoft Dynamics 365 med over 15 års erfaring.

Inspiration

Eksempler på kundecases på Dynamics 365

Anders Brattberg

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232