Lasso X er en digital platform, der præsenterer erhvervsdata om alle danske firmaer i realtid. De tilbyder salgs- og finansværktøjer, som bl.a. hjælper dig med at finde nye kunder og vækste forretningen.

Lasso X hjælper dig med:

 • Leadgenerering:
  Find hurtigt nye kundeemner inden for bestemte kategorier med værktøjet “målgruppesøgning” og få automatisk besked, når  relevante, nye kundeemner dukker op med værktøjet “overvågning”.
 • Kundeindsigt der styrker salget:
  Vær velforberedt inden salgsmødet via dybdegående indsigt i din kundes økonomi, ejerforhold og historik.
 • Data direkte ind i CRM- og dialer-systemet
  Skyd erhvervsdata fra Lasso X direkte over i alt fra Hubspot og Salesforce til Leaddesk og Adversus – og hold det automatisk opdateret. Lasso X har integrationer til stort set alle systemer, der findes på det danske marked.  
 • Mere effektiv onboarding af kunder:
  Med al offentligt tilgængelig erhvervsdata om kunden samlet et sted – i et visuelt og overskueligt overblik – bliver baggrundstjekket af kunden både hurtigere og mere præcist.
 • Compliance:
  Med Lassos finansværktøjer bliver det lettere at sikre, at alle formelle krav i forbindelse med dine kunderelationer bliver overholdt.

Lasso X indsamler deres data fra mere end 15 offentlige kilder – bl.a. CVR, BBR og Tinglysningen – og præsenterer dem i realtid på en brugbar måde. Derfor ved du, at den data, du får fra dem, altid er up to date.

Læs mere om Lasso X på deres hjemmeside.

Inspiration

Eksempler på kundecases hvor denne teknologi indgå i løsningen

Relateret indsigt

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på
Email: psh@hybridpro.dk
Tlf: +45 71902527