Playable (tidligere Leadfamly) er en SaaS (Software as a Service) virksomhed grundlagt i Danmark i 2017. De tilbyder en abonnementsbaseret marketing gamification platform, der gør det muligt for virksomheder i enhver branche at få, beholde og vokse flere kunder. Platformen er effektiv til at forbedre marketing- og forretningsresultater, og et fleksibelt, brugervenligt og effektivt værktøj til at designe og udføre brandede spilkampagner. Med mere end 30 forskellige spilkoncepter at vælge imellem, kan virksomheder finde det helt rigtige koncept for at nå deres marketingmål.

Hybrid Professionals har udviklet en Playable (tidligere Leadfamly) funktion til Dynamics 365 Accelerator som integrerer Playable med Dynamics 365.

Alle spildeltagelser bliver oprettet i Dynamics 365 og for de kreative kan man herefter starte en Customer Journey automatisk i ClickDimension. Så kort fortalt skaber det en direkte forbindelse/bro mellem de leads du opsamler i Playable og Dynamics 365, så dine aktiviteter kommer direkte ind i jeres CRM, så I kan arbejde med dem med det samme.

‍Læs mere om Playable på deres hjemme.

 

Inspiration

Eksempler på kundecases hvor denne teknologi indgå i løsningen

Anders Brattberg

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232