SmartWeb Webshop-logo 

SmartWeb er en dansk webshop-platform der blev startet i 2005 med målet at skabe Danmarks mest innovative og funktionelle webshop-platform. SmartWeb er en af Danmarks mest anvendte danske webshopsystemer med 6000 aktive webshops.

Dyrenes Beskyttelse ønskede få overført virksomheder og personer der bestilt varer i webshoppen til CRM og oprette og opdatere ordre, ordrelinjer og indbetalinger i CRM-systemet.

Det er muligt at konfigurere webhooks i SmartWeb ved oprettelse af ordre og ændring af status på en ordre. Data der overføres er primært fokuseret på ID på aktuel ordre og data skal efterfølgende hentes fra deres API. SmartWeb har både en SOAP Endpoint og en GraphQL Endpoint. Hybrid Professionals valgt at kode op imod deres GraphQL endpoint og få afprøvet GraphQL som querysprog imod API’et. En af styrkerne med GraphQL, er at det går at lave queries der understøtter at hente flere relaterede poster i et API-kald, f.eks. samtlige ordrelinjer og indbetalinger der er knyttet til en ordre i et API kald.

Hybrid Professionals har nu udviklet en accelerator med integration til SmartWeb på Hybrid Professionals integrationspakke bygget på Azure Microservices. Integrationen sikrer at der kan abonneres op ordreopdateringer og sikre at både ordre og produkter oprettes i CRM. Dubletmatch kan konfigureres og specificeres efter kundens ønsker og understøtter som default, at kunder med et login i webshop matches unikt.

Læs mere om SmartWeb på deres hjemmeside: https://www.smartweb.dk/

 

Inspiration

Eksempler på kundecases hvor denne teknologi indgå i løsningen

Anders Brattberg

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232