Når CRM både kan booste din medlemstilgang og skabe store samfundsimpact

Evnen til at handle hurtigt og målrettet er afgørende for, at Amnesty har udviklet sig til den organisation, de er i dag. En global bevægelse bestående af mere end 10 millioner mennesker, der tager uretfærdighed personligt og kæmper for frihed, retfærdighed og værdighed for hvert enkelt menneske.

Amnesty ønskede at være relevante og agile i deres kommunikation med eksisterende eller potentielle støtter og/el. medlemmer, for at følge deres ambitiøse strategi om at vokse i både antallet af aktive støtter samt betalende medlemmer.  Deres gamle CRM understøttede ikke denne strategi. I takt med at Amnesty voksede, steg mængden af manuelle arbejdsgange ligeså og skabte unødvendige flaskehalse og begrænsede  arbejdet med medlemshåndteringen og at kunne handle hurtigt.

Løsning

Amnesty International Danmark har øget deres digitale formåen med en CRM medlemsløsning på Microsoft Dynamics 365 og ClickDimensions. Løsningen har også integration til OnlineFundraising, som er markedsledende i digitalt fundraising.

Med løsningen har Amnesty fået

  • Reduceret tiden fra idé til eksekvering uden involvering af tredje part
  • Realtid data på sikrer relevans af kampagnebudskaber

Opfølgning og måling på effektivitet af kampagner på tværs af mange kanaler

Gevinster

Amnesty har med CRM medlemsløsningen, demokratiseret deres data for organisationen og maksimeret deres impact som bevægelse. De mange idémagere hos Amnesty har fået et værktøj, som engagere dem.

Om kunden

Amnesty er en global menneskerettighedsbevægelse, der kæmper for en mere retfærdighed verden med frihed og værdighed for hvert enkelt menneske. Det har de gjort, siden den britiske advokat Peter Benenson i 1961 grundlagde Amnesty International i indignation over, at mennesker rundt om i verden blev fængslet, fordi de fredeligt benyttede deres frihedsrettigheder såsom ytrings- og forsamlingsfrihed.

Ønsket om en mere retfærdig verden er den røde tråd, som igennem årtier har gjort, at helt almindelige mennesker sammen med Amnesty er blevet en del af kampen for menneskerettighederne verden over. I dag er Amnesty med 10 millioner medlemmer og støtter stolte over at kunne kalde sig for verdens største menneskerettighedsorganisation.

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på
Email: psh@hybridpro.dk
Tlf: +45 71902527