Psykiatrifonden er gået i luften med deres nye, ambitiøse CRM-platform, som er bygget på Dynamics 365. Den nye platform er en storstilet opgradering af Psykiatrifondens aldrende CRM-system med Microsoft CRM On-Premise, og Hybrid Professionals er stolte over at have været til at skabe en succesfuld overgang til Dynamics 365 Online. Særligt for den nye CRM-platform er, at Psykiatrifonden kan erstatte de (mange) manuelle processer med nye intelligente, automatiserede værktøjer, som gør hvervning af nye støttemedlemmer mere effektivt. Derudover har Hybrid Professionals videreudviklet Psykiatrifondens platform med integrationer til Lead:Famly, OnlineFundraising og HeroBase.

For os var det vigtigt at forstå de grundlæggende forretningsprocesser i Psykiatrifonden: hvordan hverver de nye støttemedlemmer, hvordan håndteres de, og hvad er den typiske donorrejse. Med den viden kunne vi fokusere på, hvordan vi som CRM-partner kunne simplificere processerne, for at gøre donorrejsen endnu mere agil og automatiseret. Både for Psykiatrifondens nøglemedarbejdere, men i særdeleshed også for medlemmerne.

Anders Brattberg

Partner, Hybrid Professionals

Med stor erfaring inden for medlemsløsninger og NGO’er, har Hybrid Professionals brugt deres branchespecifikke NGO-pakke inden for Dynamics 365 Online til at løfte opgaven for Psykiatrifonden. Trods et omfangsrigt og teknisk CRM-setup, med en lang række systemintegrationer og datapunkter, har Psykiatrifonden kunnet lancere deres nye cloud-baserede CRM-platform efter blot 3 måneds arbejde. 

Hybrid Professionals glæder sig til at fortsætte det gode samarbejde med Psykiatrifonden, og ikke mindst være med til at få deres vigtige sag ud til flere danskere.

Om kunden

Psykiatrifonden er en privat, sygdomsbekæmpende organisation. Vi kæmper for, at alle mennesker med psykisk sygdom og de, som er i risiko for at få det, mødes med forståelse og får den hjælp og rådgivning, de har brug for. I tide.

Relateret indsigt

Anders Brattberg

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232