Vi er meget beærede over at indgå et nyt samarbejde med Osteoporoseforeningen, som har valgt Hybrid Professionals som deres leverandør af ny CRM medlemsløsning. Hybrid Professionals skal være med til at udvikle og implementere en intelligent medlemsløsning til rekruttering af nye medlemmer, samt styring af de nye og eksisterende medlemmer. Alt sammen i én digital løsning, som minimerer manuelt arbejde, optimerer customer flows på tværs af foreningen, samt er integreret med betalingssystemet, OnlineFundraising.

I den samlede vurdering faldt vores valg på Hybrid Professionals. De var lydhøre og præcise og interesserede i at imødekomme vores forretningsønsker og kom endda med flere gode input til nye veje, vi også kan gå.

Deres referencers store glæde ved at have kørt tilsvarende forløb sammen med Hybrid Professionals konsulenter vægtede også højt, da vi skulle træffe beslutningen.

Anne Mette Møller

Økonomi og digitalisering, Osteoporoseforeningen

Osteoporose har allerede et stærkt fundament med OnlineFundraising-platformen, som de får medlemmer ind via, og derudover fungerer betalingsløsningen upåklageligt og effektivt. Det var derfor naturligt at bygge Osteoporoseforeningens nye CRM medlemsløsning op omkring de gode features i OnlineFundraising sammen med Microsoft Dynamics 365, hvor vi kan supplere og udvide løsningen med Dynamics 365’s mange intelligente og smarte muligheder.

Hybrid Professionals har vundet projektet i en udbudsrunde, og vi glæder os til samarbejdet med Osteoporoseforeningen, og ikke mindst tage deres gode sag til nye højder.

Om kunden

Osteoporoseforeningen blev stiftet i 1992. Vi er en landsdækkende forening med flere end 15.000 medlemmer, ca. 175 frivillige og 22 lokalafdelinger fordelt over hele landet. Vores vision er, at flest mulige bevarer sunde knogler livet igennem. Vi arbejder for, at færre får knogleskørhed, og at mennesker med knogleskørhed får et bedre liv.

Relateret indsigt

Anders Brattberg

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232