Med en ekspanderende virksomhed og produktportefølje, var tiden nu moden for Ministry of Snus til at entrere nye markeder, og her var særligt Sverige et vigtigt marked for snus. For at kunne skabe det stærkeste fundament for en succesfuld lancering i Sverige, var det vigtigt for Ministry of Snus at have en fælles CRM-platform for at kunne understøtte forretningen på tværs af markederne.

Hybrid Professionals har i tæt samarbejde med Ministry of Snus og det svenske team udviklet og implementere en ny Salesforce CRM-løsning, som især skal gøre hverdagen og salgsarbejdet smartere for det nye team af Field force medarbejdere i den svenske afdeling hos Ministry of Snus.

 For at køre en effektiv og agil proces, har Hybrid Professionals udviklet løsningen sideløbende med at det svenske kontor mobiliserede og onboardede deres nye medarbejdere. Og effekten var heller ikke til at tage fejl af, for efter projektstart med Discovery-fasen i maj 2022, var Ministry of Snus’ Salesforce løsning allerede klar til at gå i drift oktober 2022 og indtage den svenske marked.

Den succesfulde udrulning blev behørigt fejret af det svenske team i november 2022 med kage og champagne, og vi hos Hybrid Professionals er glade for at kunne være sparrings- og implementeringspartner på projektet.

Om kunden

Ministry of Snus er en dansk virksomhed som siden sin grundlæggelse i 2018 har lavet verdensklasse snus, som bygger på professionelt håndværk nedarvet gennem fire generationer.

Relateret indsigt

Anders Brattberg

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232