Bliv klogere på fremtidens NGO-medlemsrejser

Salesforce for Nonprofits byder velkommen til et unikt webinar med fokus på, hvordan man som NGO kan opgradere, og fremtidssikre, sin fundraising og medlemsløsning og kunderejse – internt og eksternt.

Ifølge en digital modenhedsanalyse fra OnlineFundraising, er op imod hver 3. danske NGO utilfreds med deres nuværende setup CRM setup, eller mangel på samme. Men der er store fordele at høste for de NGO’er, som vælger at digitalisere deres organisation også her

Baseret på Salesforce’s ‘Non-profit Trend Report’ og mangeårig erfaring, er organisationer med en høj digital modning mere tilbøjelige til at opnå deres målsætninger (350%), deres medarbejdere er højtmotiverede (350%), og de er tilmed mere agile (170%) sammenlignet med andre, mindre digitale, NGO’er.

Salesforce for Nonprofits har teamet op med OnlineFundraising og Hybrid Professionals at vidensdele og inspirere til, hvordan non-profit organisationer kan bruge digitale donationer og en intelligent fundraising og medlemsløsninger til at løfte deres organisation til nye højder.

I dette webinar vil I lære at:

  • Øge donationsomsætningen ved at engagere donorer og medlemmer på en personaliseret måde på tværs af organisationen og alle kanaler
  • Fremtidssikre jeres organisation med fleksible og tidssvarende platformsløsninger, som giver jeres organisation mulighed for at kunne innovere og tilpasse jeres organisation til et hurtigt omskifteligt miljø
  • Gøre jeres medarbejderes arbejdsopgaver lettere, sjovere og mere værdiskabende gennem smarte værktøjer, AI og automatisering.

I webinaret vil I også blive inspireret af en praktisk case og inspiration til den digitale transformation, og høre, hvordan jeres end-to-end kunderejse kan udvikle sig med Salesforce og OnlineFundraising.

Webinar blev afholdt d. 17 august 2023 i samarbejde af Salesforce.org, OnlineFundraising, Hybrid Professionals.

Link til optagelsen

 

 

Salesforce for nonprofits er salesforce filantropisk del af verdens mest udbredte CRM løsning målrettet NGO foreninger.

Teknologier

Relateret indsigt

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på
Email: psh@hybridpro.dk
Tlf: +45 71902527