I 2022 har vi indgået et nyt samarbejde med organisationen Læger uden Grænser (Médecins Sans Frontières). Projektet har til formål at løfte Læger uden Grænsers medlemsløsning, og især kunne håndtere de mange donationer fra støttende medlemmer og enkeltpersoner. Læger uden Grænser har hidtil brugt Navision til medlemsbetalinger, men da løsningen udløber i 2023, var det en oplagt mulighed for organisationen at opgradere, forenkle og fremtidssikre deres medlemsløsning til en mere nutidig løsning. I Hybrid Professionals er vi meget stolte over at være udvalgt som den partner, der skal hjælpe Læger uden Grænser med at videreudvikle denne nye platform.

Læger uden Grænser er en fantastisk spændende organisation at arbejde med. For os var det vigtigt at arbejde videre ud fra deres stærke fundament med Salesforce, men selvfølgelig tage løsningen op på et nyt og mere tidssvarende niveau med flere funktioner og muligheder. Det var derfor oplagt at introducere nye, smarte integrationer som f.eks. OnlineFundraising som betalingsværktøj, frem for Navision, så vi kunne forenkle betalingskanalerne og give et bedre kundeflow – internt og eksternt

Anders Brattberg

Partner, Hybrid Professionals

Udover OnlineFundraising som opkrævningsmotor, vil der også blive implementeret en moderne integrationsplatform på Microsoft Azure, samt en ny datamodel i Salesforce, der skal agere fundament for hele kundedataflowet i Læger uden Grænser.

Projektet blev igangsat i maj 2022 med et kort Discovery forløb, og vi forventer at kunne idriftsætte version 2.0 af Læger uden Grænsers medlemsløsning til januar 2023.

Om kunden

Læger uden Grænser er verdens største medicinske, humanitære nødhjælpsorganisation. Ca. 65.000 medarbejdere redder hvert år millioner af liv verden over. Vi hjælper ofre for krige, konflikter og katastrofer, men kæmper også for adgang til livsvigtig medicin og behandling.

Anders Brattberg

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på:
Email: abr@hybridpro.dk
Tlf: +45 42367232