DJØF skal på en spændende digital rejse i 2023, hvor målet er, at DJØF skal skabe en stærkere digital interaktion med de mere end 110.000 medlemmer i DJØF. Som et vigtigt led i DJØFs digitale 2025 strategi, har DJØF netop igangsat en større digital transformation, som blandt andet kræver et stort skift af deres digitale medlemsløsning, da den nuværende medlemsløsning har nået end-of-life. DJØF skal derfor finde en ny platform, hvor de kan skabe et ensartet og sammenhængende systemlandskab, så DJØF i højere grad kan arbejde sammen på tværs af hele forretningen, men også skabe en tættere, og mere data-baseret, relation med de eksisterende og potentielle nye medlemmer.

Hos Hybrid Professionals er vi derfor meget beærede over, at DJØF har valgt vores team som deres strategiske og tekniske sparringspartner til implementering af ny CRM-platform, som skal skabe fundamentet for deres nye, og visionære, medlemsløsning. Med valget af Salesforce som DJØFs fremtidige centrale medlemssystem- og CRM-platform, vil DJØF i fremtiden kunne opnå væsentlige forretningsmæssige fordele, som også giver DJØF mulighed for at indfri deres strategi og fremtidsvisioner.

Den nye Salesforce platform er en erstatning af DJØFs aldrende medlemssystem, og den kommer med en lang række markedsledende digitale løsninger inden for medlemsservice, markedsføring og salg. Alle disse løsninger udvikles på færdiglavede “commercial-off-the-shelf” softwareløsninger på Salesforce, som herefter konfigureres og justeres til DJØFs behov og krav. Fordelen ved denne nye medlemsløsning på Salesforce er, at den giver DJØF større kapabiliteter til løbende at kunne tilpasse deres løsninger til medlemmernes og medarbejdernes omskiftelige behov, men det er også en hurtigere, og mere kosteffektiv, måde at udvikle og implementere nye digitale løsninger.

Hybrid Professionals har været med fra start i projektet om valg af CRM-platform og implementering af nyt medlemssystem baseret på vores mange års erfaring med udvikling af komplekse medlemsløsninger. DJØF er en velrenommeret fagforening, og vi er stolte af, at DJØF har udvalgt os som deres implementeringspartner i deres digitale transformationsrejse.

Om kunden

DJØF er en faglig organisation for samfundsvidenskabelige og erhvervsøkonomiske akademikere og studerende og repræsenterer 110.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Relateret indsigt

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Du er også velkommen till at kontakte mig direkte på
Email: psh@hybridpro.dk
Tlf: +45 71902527