Vores arbejde

Hvem er vi

Vi hjælper vores kunder med at digitalisere og optimere deres forretningsgange med CRM. Det gør vi på moderne cloud platforme fra Microsoft Dynamics 365 og Salesforce.

Vi er ambitiøse og tværfunktionelle konsulenter som er dygtige til at omsætte virksomheders forretningsbehov til innovative tekniske løsninger, som skaber stor værdi.

Vi mestrer denne disciplin på tværs af flere brancher.

Grossister og detail

Pharma

Service

Medlemsforeninger

CRM er vores fokusområde, men Integration med ERP, telefon, marketing automation, dokumenthåndtering, selvbetjeningsportaler osv.  er helt naturlige dele af et CRM-univers, hvilket vi også tilbyder ydelser på.

 

Hybrid Professionals ydelser

Hybrid Professionals ydelser

Vores projektmetode

Med afsæt i mange års erfaring i rådgivning og implementering af CRM-løsninger, har Hybrid Professional udviklet en metode som har til formål at sikre at vores rådgivning og implementering af CRM-løsninger lever op til vores kunders forventninger og aftale.

Alle CRM-projekter hos Hybrid Professionals har gennemført et Discovery forløb, hvor behov og krav til løsningen afdækkes inden et hovedprojekt påbegyndes.

 

Projekt metode

Discovery forløbet er delt i 3 bølger, som har til formål at skabe en sammenhængende løsning med klar forventningsafstemning med kunden omkring omfanget og plan for implementeringen.

Discovery 3 bølger:

Discovery bølger

Ved slutningen af forløbet præsenteres et endeligt projektoplæg med løsningsforslag, estimat og forslag til plan for gennemførsel af hovedprojektet. Oplægget vil tjene som fyrtårn for alle involverede i hovedprojektet og sikrer at den endelige CRM-løsning er i overensstemmelse med forventningen.

Vil du vide mere?